40 millió forintot költöttek

2018.09.25. 07:00

Új burkolat a zalaegerszegi Vasút utcában

Összesen mintegy 40 millió forint ráfordításával újult meg a pózvai városrészben a Vasút utca keleti szakasza.

Magyar Hajnalka

Balról: dr. Tóth László, Balaicz Zoltán és Németh Gábor Fotó: Seres

A korábban nehezen járható, kátyús utca 420 méter hosszúságban, átlagosan négy méter szélesen kapott friss aszfalt­réteget. Felújították a szegélyeket, vízelnyelőket alakítottak ki, valamint hét szennyvíz­aknafedlapot és szűkítőt is kicseréltek.

A város képviselői tegnap sajtóbejáráson tekintették meg az elvégzett munkát. Balaicz Zoltán polgármester kitért rá: 1,5 milliárd forintos projekt keretében zajlanak városszerte út-, parkoló- és térfelújítások. A héten három helyszínen is lezárul a munka, ami a műszaki osztály és a projekt gazdáinak hatékonyságát jelzi. Ezzel együtt sem tudnak azonban év végéig mindennel elkészülni, a sportcsarnok és a VMK előtti tér felújítása átnyúlik 2019 nyarára.

Balról: dr. Tóth László, Balaicz Zoltán és Németh Gábor Fotó: Seres

A továbbiakban a városrész önkormányzati képviselője, dr. Tóth László, illetve Németh Gábor, a település­részi önkormányzat tagja beszélt a Pózván eddig lezajlott fejlesztésekről és a további tervekről. Ezek között kerékpárút, valamint a Vasút utca járdájának rendbetétele is szerepel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában