Gyógyturizmus

2017.09.23. 17:41

Hévíz Erdélyben

Erdélyben járt Hévíz város polgármestere, hogy szorosabb gyógyturisztikai kapcsolatokat építsen ki Hargitában.

Mihály Szilvia

Tusnádfürdőn az Országos Fürdőturisztikai Szervezet (OPTBR) és Hargita Megye Tanácsának meghívására, a Romániai Turisztikai Minisztérium együttműködésében szervezett Gyógyturisztikai Konferenciára kapott meghívást Papp Gábor, Hévíz polgármestere.

A felkérés alapján „Hévíz város önkormányzatának szerepe és együttműködése a turizmusban és a turizmus szereplőivel” címmel tartott előadást, prezentálva a zalai fürdővárosban jól bevált mindennapi gyakorlatot, feladatokat.

Elismerő oklevelet is átvehettem a szervezőktől-mondta a polgármester. Az oklevél a „Hévíz város fejlődésének kiemelkedő eredményei és a román-magyar gyógyturizmus együttműködéshez való hozzájárulásért” munkát ismeri el.

Hargita Megye Tanács elnökének, Borboly Csabának Papp Gábor adta át azt a döntést tartalmazó iratot, amelyben a Zala Megyei Önkormányzat, Hévíz Városa és Hargita Megye Tanácsa kifejezik szándékukat a jövőbeni szorosabb együttműködésről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában