Katasztrófavédelem

2024.07.07. 13:56

Gömbös Norbert képe lett június hónap fotója a tűzoltóknál

A katasztrófavédelem kiemelt célja a lakosság hiteles tájékoztatása, amelynek biztosításához az is elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű fotók készüljenek a beavatkozások vagy rendezvények során.

Zaol.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem közlése szerint, fotók készítése egy-egy gyakorlat, vagy jellemzőbben tűzoltói beavatkozást igénylő káresemény helyszínén gyakran a kiérkező tűzoltókra hárul. A tűzoltók munkája során természetesen mindenek előtt áll az emberi életek és vagyoni javak mentése, amennyiben azonban lehetőségük adódik, kollégáink kiválóbbnál kiválóbb felvételeket készítenek. „A hónap fotóját” a készenléti szolgálatot ellátó tűzoltók által készített képek közül választjuk ki. Június hónapban a megszokottnál többször riasztották a vármegye tűzoltói állatmentésekhez. A hónap képe is egy ilyen alkalmat örökít meg, amikor is június 10-én egy vízaknába esett őzikét mentettek a zalaegerszegi tűzoltók saját városukban. A fotót Gömbös Norbert tűzoltó őrnagy, a Zalaegerszeg Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka készítette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában