Vádirat

2024.06.20. 08:28

Hangoskodásból verekedés kerekedett egy nagykanizsai hotelben

Tettlegességbe torkollott a vita két nő között, a történetek miatt büntetőeljárás indult, ebben nemrég készült el a vádirat.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Audio und werbung

Ennek lényege szerint az ügyben vádlottá lett 24 éves babosdöbrétei nő élettársával tartózkodott vendégként egy nagykanizsai hotelben 2024. január 16-án. A szobájukkal szemben elszállásolt nő ittas állapotban hangosan énekelt a szobájában, emiatt őt a hotel két dolgozója is megkérte, hogy a többi vendég nyugalma érdekében fejezze be a hangoskodást. Erre részeg nő a hotel dolgozóinak azt állította, hogy a vele szemben levő szoba lakói is hangoskodtak, és a babosdöbrétei  nő szidalmazta, fenyegette is. Ezen a két nő összeveszett, egymás haját tépték, majd a babosdöbrétei nő a dulakodásban földre zuhant ellenfelét ököllel többször arcon ütötte, eltörve az orrcsontját. A verekedésnek az vetett véget, hogy a hotel személyzete rendőri segítséget kért.  

A Nagykanizsai Járási Ügyészség a nővel szemben testi sértés bűntette miatt emelt vádat, közölte az eljárásról tájékoztatva dr. Németh Eszter, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában