A zalai rendőrök és a TEK lecsaptak a szervezőkre

2024.02.05. 14:51

Tiltott szerencsejáték az egyik zalaegerszegi kocsmában

A zalaegerszegi rendőrök két férfit hallgattak ki, akik tiltott szerencsejátékot szerveztek egy vendéglátóhely különtermében, írja a police.hu.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a két helyi férfi közreműködött abban, hogy az egyik zalaegerszegi kocsma helyiségében illegálisan elhelyezett játékgépeken a vendégek tiltott szerencsejátékot folytassanak.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció során 2024. február 2-án reggel csaptak le a szervezőkre. Az elkövetőknél tartott kutatások során a rendőrök három pénznyerő automatát, informatikai eszközöket és pénzt találtak, amiket lefoglaltak. Az ingatlanból előkerült még négy gáz-riasztó fegyver is.

Forrás: police.hu

 

Forrás: police.hu

A nyomozók a TEK közreműködésével elfogták mindkét embert, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A férfiakat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit az 51 éves gyanúsított esetében a bíróság el is rendelt. Az 59 éves társa bűnügyi felügyelet alá került.

(Forrás: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában