Az elmúlt 24 órában történt

2024.01.05. 13:00

Rendőrségi intézkedések számokban

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány négy főt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük kettő személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

Zaol.hu

Szabálysértési feljelentéssel 20 alkalommal éltek a rendőrök, helyszíni bírságot 68, míg közigazgatási bírságot 27 alkalommal szabtak ki. Munkatársaink az elmúlt napon 106 gyorshajtást rögzítettek a vármegye közútjain.

A körzeti megbízottak 2024. január 4-én 22 óra 28 perckor Zalaegerszegen, az Ola utcában ellenőriztek egy személyautóval közlekedő sofőrt. A helyi férfival szemben felmerült a gyanú, hogy ittasan ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter igazolt. A járművezetőt további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét elvették, és az ittas vezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, majd szabadon bocsátották.

Az 50 éves férfi azonban újra a volán mögé ült, és két órával később ismét belefutott az egyenruhások ellenőrzésébe, ezúttal a Göcseji úton. Mivel a sofőr továbbra is ittas állapotban volt, emellett pedig engedély nélkül vezetett, őrizetbe vették – közölte a police.hu.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában