Önjelölt nyomdász

2022.12.12. 18:04

Otthoni nyomtatón készítette a papírpénzt egy sármelléki férfi

A keszthelyi rendőrök három bűncselekmény elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a bérlőt, aki szállásadója pénzét költötte.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló információk szerint egy 35 éves sármelléki férfi Gyenesdiáson, 2022. szeptembere óta szállásadójától rendszeresen kapott készpénzt, hogy abból fizesse be a közüzemi és biztosítási számlákat, azonban a pénzt másra költötte el. A bérlő, hogy ne bukjon le, házilag nyomtatott kódokat a feladóvevényekre, valamint tartozásigazolást is készített.

Forrás: Police.hu

Emellett a férfi 2022. december 9. előtt a pótkulccsal többször is bement a nő lakásába, ahonnét devizát lopott el egy borítékból. A papírpénz helyére nyomtatóval készített címleteket helyezett el a lebukása elkerülése érdekében.

Forrás: Police.hu

A keszthelyi nyomozók a 35 éves férfit sikkasztás bűntett, lopás bűntett, és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként - olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában