Versenysorozat

2022.03.10. 11:00

Zalai tűzoltók kupája negyedik alkalommal

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a Zala Tűzoltó Kupa elnevezésű versenysorozatot, amelyen a megyénkben működő önkéntes tűzoltó egyesületek csapatai mérkőznek meg egymással. A program ezúttal három helyszínen zajlik.

Gyuricza Ferenc

Minderről Kovács Zoltán, a főszervezők egyike tájékoztatta lapunkat. Elmondta: a három helyszín valójában négy versenyt takar, ugyanis a záróprogramnak két külön fordulója lesz. Az első versenyre június 11-én, Alsópáhokon kerül sor, egybekötve a település falunapjával. A második fordulónak Csabrendek ad helyet június 25-én, ahol egy egész napos rendezvényt követően éjszakai tűzoltóverseny várja a részt vevő csapatokat. Július 9-én pedig Lakhegyen tartanak ugyancsak egész napos programot, ahol mind délelőtt, mind délután megmérkőznek egymással a résztvevők, így áll össze a négyfordulós versenysorozat. A IV. Zala Tűzoltó Kupa ünnepélyes eredményhirdetését ugyancsak Lakhegyen tartják. A kísérőrendezvények összeállítása még szervezés alatt áll. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában