Vádirat

2018.01.20. 16:00

Szerelmi csalódásból szóváltás, verekedés kerekedett Szentpéterúron

Szerelmi csalódásból támadt utcai verekedés tavaly nyáron, a támadók ellen a napokban emelt vádat az ügyészség.

Arany Gábor

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a testvérpár június 30-án este negyed hét körül Szentpéterúron a Dózsa György utcában személyautóval tartott Vörrű irányába, amikor meglátták a velük szemben az út szélén gyalogló, és közben telefonáló férfit. Megálltak, a fiatalemberre ugyanis haragudott az egyikük, mert a volt barátnője élettársi kapcsolatot kezdett vele és a nő váltása miatt már korábban is volt szóváltás a két férfi között.

Ez alkalommal szidalmazások közepette az autóval érkezett férfi megütötte mellkasán vetélytársát, aki erre válaszul visszaütött, támadóját a földre küldve. Miután a férfi felállt, újra támadólag lépett föl és megütötte ellenfelét, aki ököllel védte magát, újból földre küldte a féltékenységtől nekivadult férfit, akinek dühét ez nem csillapította és folytatta a verekedést.

Testvére látva, hogy a küzdelem kedvezőtlenül alakul, bekapcsolódott az összecsapásba. Hátulról lepte meg az ellenfélt és nyakánál fogva földre rántotta a fiatalembert, akit ezt követően már együttesen ütöttek, rúgtak. Miután teljes fölénybe kerültek, abbahagyták az út szélén fekvő áldozatuk bántalmazását. Távozásra azonban csak akkor szánták el magukat, amikor gépkocsi érkezett és annak a vezetője elküldte őket, a sérült férfit pedig a barátnőjéhez vitte.

A történtekről fél órával később tett bejelentést a rendőrségen az arcán és kezén könnyebben megsérült férfi.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba a történtekről tájékoztatva közölte, hogy a testvérpár ellen garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a közelmúltban az egerszegi járási és nyomozó ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában