Időjárás

2019.01.21. 07:51

Jó darabig marad a hideg Zalában, szerdán havazás is jöhet

Messze még a tél vége.

zaol.hu

Fotó: Pixabay

Viszonylag keveset fogjuk látni a Napot a hét első felében, legalábbis, ha hihetünk az előrejelzéseknek. A hétfő reggel -1 és -2 fok közötti hőmérséklettel indult, délutánra ugyan felszökik 2 fokra, ám az erősen erős felhőzet rányomhatja bélyegét a hangulatunkra. Éjszakára újra lehűl a levegő, a leghidegebb órákban -5 fokot is mérhetünk.

Kedden hasonlóan alakul az időjárás. Kora reggel -5 fok lesz, amely délutánra újból visszaszökik 2 fokra. Délelőtt végre a nap is előbújik, derült lesz az ég, a felhők csak estefelé foglalják vissza az eget. Az esti órákban -3, míg éjszaka -5 fok lesz, s egy kis havazás is kialakulhat.

Szerdán egész napra havazást jósol, s tekintve, hogy egész nap -3 fok marad a hőmérséklet, meg is marad. A reggeli órákban akár 3 cm is leeshet. Az eget végig felhők uralják majd, de az alacsony légnyomással is számolni kell. Aki érzékeny erre, jobb ha felkészül!

Küldjön Hírt Ön is! Friss információit, képeit várjuk a [email protected] címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában