4 útszakasz felújítására nyílik lehetőség

2023.07.08. 09:00

Képviselőtestültei ülést tartottak Lentiben

Településrendezési eszközök módosításáról is döntött a képviselő-testület legutóbbi soros ülésen, erre pályázat megvalósítása miatt volt szükség.

Korosa Titanilla

Az önkormányzat sikeresen pályázott külterületi helyi közutak fejlesztésére a Vidékfejlesztési Programban, így 4 útszakasz felújítására nyílik lehetőség: Lentiszombathely településrészen a 0587 helyrajzi számú, Máhomfán a 0641 hrsz-ú, Lentihegyen a 5787 hrsz-ú szakaszt, illetve szintén Lentihegyen a Tölgyfa pincétől a Harangláb út felé tartó utat tervezik rendbe tenni.

Az 5787 hrsz-ú és 5465 hrsz-ú utak felújításával érintett területek, valamint a jelenleg hatályos településrendezési tervben szereplő utak nyomvonala nem egyezik meg, ezért szükséges annak módosítása a felújítási munkálatok megvalósításához.

Az érintett területrészek településrendezési eszközökben történő módosításának költsége a város önkormányzatát terheli, a tervezési munka várható költsége 600 ezer forint, ezt az idei költéségvetésből biztosítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!