Panasza van?

2018.10.05. 07:00

Fogyasztóvédelmi kiadványokat mutattak be Zalaegerszegen

A közműszolgáltatókkal és -szolgáltatással kapcsolatos fogyasztóvédelmi kiadványokat mutattak be csütörtökön a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) munkatársai.

Hajdu Péter

Dr. Molnár Sándor a kiadványokat mutatja Fotó: Hajdu Péter/Zalai Hírlap

A hivatal látja el a közműszolgáltatók felügyeletét, így fogyasztóvédelmi szerepet is betölt. Tegnap a Megyeházán egy korábban elindított kiadványsorozat V. és VI. füzetét mutatta be dr. Szentirmay Melinda, a MEKH fogyasztóvédelmi főosztályvezető-helyettese, dr. Molnár Sándor, a Zala Megyei Kormányhivatal főosztályvezető-helyettese és Zsuppán Attila, a MEKH kommunikációs munkatársa. Az egyik körképet ad a villamos energia- és földgázszolgáltatókról, a távhő- és víziközmű-szolgáltatókról, a másik pedig az új közműcsatlakozások lehetőségéről és gyakorlati tudnivalóiról ad eligazítást. A kiadványokat elhelyezik a kormányablakoknál és a járási hivataloknál, továbbá a kormányhivatal fogyasztóvédelmi osztályán.

Dr. Molnár Sándor a kiadványokat mutatja Fotó: Hajdu Péter/Zalai Hírlap

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!