Mesés házak mesés környezetben

2023.07.16. 19:30

Saját gyógyfüves tündérkert, vagy inkább borospince, szauna? Elképesztő luxusházak várják új tulajdonosukat Zalaegerszegen

Modern építésű, vagy inkább klasszikusan romantikus otthonra vágyik? Zalaegerszeg térségében most még választhat is, hiszen az alábbi luxusházak épp új tulajdonosukat keresik!

Józsa Zsuzsa

A gyógyfüves tündérkert terasza.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Keleti stílusú télikert, borospince és szauna 

A gyönyörű ingatlan 1246 m2-es, gondozott sík területen fekszik Zalaegerszeg legszebb panorámás övezetében, Ebergényben. Az örök panorámás, 8 szobás családi ház padlófűtéssel,  klímával, elektromos kapuval és napelemmel is rendelkezik; ez utóbbi teljes mértékben megtermeli a ház villamosenergia szükségletét. Udvara is legalább ennyire különleges és felszerelt: épített kerti konyha kemencével, borospince, külön épületben található infra szauna és pihenőhelyiség is szolgálja a kényelmünket, amit 120 millió forint ellenértékben akár mi is élvezhetünk. 

Forrás: ingatlanbazar.hu 

 

Forrás: ingatlanbazar.hu 

További információk és képek IDE KATTINTVA elérhetőek. 

 

Domboldalba simuló családi ház saját konditeremmel és elektromos autótöltővel

Ha egy igazán kifinomult, modern luxusház a szívünk vágya, akkor nem kell tovább keresnünk: megtaláltuk. A szinteltolásos, közel 300 m-es téglaépítésű családi ház egy nappalival, 4 szobával és 4 fürdőszobával, valamint dupla garázzsal rendelkezik, és természetesen lenyűgöző panorámával. A három szintes ház legalsó részén pedig egy hatalmas társasági teret találunk, mellette 8 fős szaunát + zuhanyzót, konditermet, tárolókat, illetve egy kertkapcsolatos fedett teraszt is, ami mindenkit lenyűgöz. Ebbe az elképesztő ingatlanba pedig 140 millióért költözhetünk be.

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanról további képek ITT találhatóak. 

 

Gyógyfüves tündérkert, mesébe illő erdei környezet és panoráma

Első látásra szerelem a Zalaegerszeg peremkerületén található ingatlan komplexum. A családi ház kicsivel több, mint 2000 négyzetméteres területen fekszik, szemet gyönyörködtető panorámával, amit a 42nm-es teraszról valószínűleg bárki órákig el tudna csodálni. A növények között cédrus, fenyő, ginkgo biloba és megannyi gyümölcsfa lett telepítve, tudatosan vegyszermentesen gondozva. A házzal szemben találhatóak a jelenleg is kiválóan működő kereskedelmi egységek: finn szauna, masszázs szalon és apiterápiás ház - ezek kihasználtsága jelentős, hónapokra előre foglalt. A meseház minden szempontból tökéletes, amit az ára is tükröz, ugyanis a varázslatos ingatlanba 250 millió forintért költözhetünk be. 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További információk és képek IDE KATTINTVA tekinthetők meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!