Családok Klubja
2023.05.17. 12:30
Előadás a kenyérkészítés titkairól
Benedek Bálint
A workshop résztvevői, jobbról a harmadik Domborai Anett
Fotó: Pintér-Tuboly Kinga
Kovászos kenyeret készítő foglalkozást szervezett a Mindenki Házába a helyi Családok Klubja. A kenyérkészítés és kovászolás titkaiba Domborai Anett, a valkonyai Erdőszéli Pékkuckó alapítója avatta be az érdeklődőket. Megtelt a ház konyhája, ahol a résztvevők sózták, forgatták, majd formázták a tésztát, hogy otthon majd körülbelül egy napnyi kelesztés után frissen sült kenyeret tehessenek a család asztalára. A klub ősszel tervezi a workshop folytatását, akkor három alkalomból álló kelt- és gyúrt tésztás sorozattal várják majd az érdeklődőket.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre