szerencseként éli meg

2021.02.27. 14:00

Az élet furcsa fintora – Katona Teréziának idén nem lesz születésnapja

Tavaly még megünnepelhette a születésnapját a nagykanizsai származású Katona Terézia, idén viszont nem teheti.  A Balatonlellén élő hölgy ugyanis 1996. február 29-én született, vagyis az idén 25 éves lenne.

Benedek Bálint

- Ha szőkőévente számolnám a születésnapomat, akkor bizony mindössze csak most fejezném be az óvodát – mesélte mosolyogva. – Az ismerőseim gyakran bajban is vannak, hogy mikor köszöntsenek fel. Ezekben az években szinte tehetetlennek érzik magukat. Pedig egyszerű: mivel februári vagyok, ezért ragaszkodom a hónaphoz, így február 28-án tartom. Ráadásul az egyik bátyám 1988. február 28-án született, mindig közösen ünnepelünk. Érdekes, úgy hasonlítunk egymásra, mint két tojás. Sőt a négy gyermekes családban vannak még furcsaságok. A másik bátyám és az öcsém november 21-én és 27-én születtek, van köztük korkülönbség, de mégis arcra, olyan, mintha ikrek lennének.

Katona Terézia

Terézia hozzátette: sokan sajnálják, hogy csak négyévente lehet születésnapja, ám ő az élet furcsa fintorát szerencseként éli meg. Ráadásul az élete is jól alakul, ráadásul a napokban, vagyis egészen véletlenül február 25-én múlt hat éve, hogy rátalált a szerelem. S, ha ez nem lenne elég a különlegességekből, akkor a családjában egyedüliként balkezes...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában