Bulvár-celeb

2023.10.25. 20:29

Kiderült: ez a hét páros versenyez a Párharcban

November 6-án indul a TV2 páros vetélkedőjének következő évada.

Forrás: TV2

Magyarország legextrémebb páros vetélkedőjében a tét most még nagyobb, és a veszélyek is fokozódnak, a versenybe érkező pároknak minden eddiginél keményebb próbatételekben kell bizonyítaniuk. A feladatok összetettek, hol humorosak, hol drámaiak. Már a nyitójáték során komoly megmérettetés elé állítják a műsor készítői a játékosokat, akiknek az idő nyomása alatt kell egy nagyon komplex feladatot megoldaniuk.

A párosok, akik az idei szériában versenybe szállnak: Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Király Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, Stana Alexandra és Meggyes Dávid.

A Párharc műsorvezetője idén ősszel is Stohl András.

Azt hittem, hogy engem ebben a szériában már semmi nem tud meglepni, de nagyot tévedtem. Lesznek párok, akiknek a kitartása fogja meglepni a nézőket, és lesznek olyanok is, akiknél pedig az, hogy ők igazából milyen erős párost alkotnak együtt.
Nem lesz hiány sírásból, nevetésből és meghökkentő pillanatokból. Igazán harcos évad elé nézünk"- tette hozzá Stohl András.

Az előző széria egyes játékelemei megmaradtak, de számos új kihívással találják szemben magukat a párok. Extrém körülmények között kell például bizonyítani mennyire ismerik egymást, és természetesen a legnagyobb félelmeikkel is meg kell küzdeniük. A luxusvilla is ugyanaz, de a beköltözésre vonatkozó szabályok megváltoztak, ami rögtön feszültséget szül a párok között. Első beköltözőként Gáspár Győző és Bea osztja ki a szobákat, és a végeredmény bizony nem tetszik mindenkinek. És ez még csak a kezdet...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!