Gazdaság

2011.01.18. 03:28

Megalakult a NAPIT

A minap megalakult a Nagykanizsai Pályázatírók és Tanácsadók Szövetsége. Az országosan egyedülálló szakmai tömörülés célja, hogy segítséget nyújtsanak a helyi vállalkozóknak és cégeknek a pályázati pénzek elnyerésében.

Sámel József

Mint az a hétfői sajtótájékoztatón elhangzott: a szövetség tagjai csak nagykanizsai székhellyel rendelkező cégek vagy magánszemélyek lehetnek, olyanok, akik bizonyítottan több éve végzik munkájukat, illetve üzleti és szakmai múltjuk kellő referenciát jelent a tagsághoz. A klaszterszerű csoportosulás fontos feladatának tekinti, hogy segítsen a helyi vállalkozóknak, cégeknek, intézményeknek és civil szervezeteknek abban, hogy minél eredményesebben tudják lehívni a pályázati forrásokat. Az együttműködés a pályázati szakterületek - gazdaságfejlesztési, környezeti, informatikai, oktatási, szociális, lakossági, civil, közcélú - lehető legszélesebb körét fedi le. Az új szervezet hamaro-san egy internetes weblapotis készít, ahol az aktuális pályázati információk lesznek majd elérhetők. A csoport ezenkívül fórumok és tájékoztató előadások szervezését is tervezi.A helyi cégeket, vállalkozásokat akarják segíteni

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!