Foci Eb

2016.07.11. 15:21

Hazaérkeztek Lisszabonba a portugálok

Európa-bajnoki diadalát követően hétfőn kora délután hazaérkezett Lisszabonba a portugál labdarúgó-válogatott.

A repülőtéren több ezer szurkoló köszöntötte Cristiano Ronaldót és társait, akik onnan a Belém-palotához, a köztársasági elnök hivatalához utaznak. A palota előtt is gyülekeznek a drukkerek, hogy találkozhassanak kedvenceikkel.

A kupagyőztes portugál válogatott emeletes buszon diadalmenetben érkező játékosait köszöntik a szurkolók Lisszabonban 2016. július 11-én. (MTI/EPA/Steven Governo)

Miután Marcelo Rebelo de Sousa államfő fogadja a csapatot, a tervek szerint a játékosok buszra szállnak és a főváros utcáin keresztül a szurkolói zónához mennek. Az ünneplés ott folytatódik.

A győztes portugál válogatott tagjai a kupával egy emeletes buszon a lisszaboni Humberto Delgado repülőtérre érkezésüket követően. (MTI/EPA/Mário Cruz)

Portugália története során először nyerte meg az Eb-t, miután a vasárnap esti döntőben hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte a francia válogatottat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!