Foci

2015.05.30. 14:35

Egerszegen is gálázott az éllovas

Zalaegerszeg - Az NB II-es női labdarúgó bajnokság rájátszásában hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a ZTE FC.

ZTE FC – Kóka FC 1-9 ( 0-4)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.:  Papp

ZTE: Fülöp – Lukács,  Széplaki, Harmath – Szabó (Szollár), Vincze (Luczi), Pete, Király – Gáspár, Kerkai, Szegedi. Edző: Kostorják Zsolt.

Zalai gólszerző: Király.

Az éllovas vendégek már  a  harmadik percben megszerezték a vezetést, negyedóra után már  három góllal vezettek.  A zalaiak nem tudtak méltó ellenfelei lenni   a listavezetőnek. A  korosztályos válogatottak  sorát felvonultató vendégek a félidő hajrájában újabb  gólt szereztek.  A mérkőzés az első 45 perc során eldőlt. A Kóka szünet után sem vett vissza a tempóból, folytatta a gólgyártást. A vendégek részéről Kocsán játszott nagyon eredményesen, négy gólig jutott. A zalaiaknak a hajrában  9-0 után sikerült a szépítés, amikor az éllovas  kicsit visszavett a tempóból.

A ZTE vendégként és hazai pályán is egyaránt súlyos vereséget szenvedett a Kóka FC-től. A hazai találkozó előtt nagy  volt a  fogadkozás,  zalai oldalon, hogy megnehezítik az NB I-be már feljutott Kóka  dolgát, de ebből semmi nem valósult meg. A házigazdák az utolsó forduló eredményétől függetlenül a 4. helyen fejezik be  a rájátszást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!