Foci

2012.07.30. 06:40

Emlékezés, felhőszakadás és hazai siker

Botfa - Július utolsó vasárnapján négy csapat részvételével rendezték meg Botfán a Válicka kupáért kiírt labdarúgótornát, amelyen végül a vendéglátó együttes bizonyult a legjobbnak.

Horváth László

A labdarúgó mérkőzések előtt Olasz Zsolt és Kovács József emléke előtt tisztelegtek a résztvevők, és helyezték el a kegyelet koszorúját az emléktáblánál. A jó hangulatú, sportszerű mérkőzések után - a harmadik helyért folyó mérkőzést a felhőszakadás miatt félbe kellett szakítani - az alábbi eredmény született. A tornát a botfaiak I. számú csapata nyerte, miután, a döntőben 4-0 arányban bizonyultak jobbnak a bocföldei együttesnél.



A bronzcsatát az Alsónemesapáti TE 11-es párbaj után nyerte meg, így a torna negyedik helyezettje a botfaiak II. számú csapata lett. A szervezők különdíjban részesítették a torna gólkirályát (Hajba Tamás), és a legjobb kapust (Kupó Bence). A Válicka kupáért megrendezett labdarúgó tornát közös vacsora zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!