Foci

2011.07.05. 14:15

A ZTE FC - Inter Zapresic (horvát) felkészülési meccs videóösszefoglalója

A játék képe alapján a szombati felkészülési mérkőzésen az 1-1-es döntetlen elfogadható eredmény a ZTE FC labdarúgócsapata részéről, az viszont már sokkal nagyobb baj: egyre több a sérült az egerszegiek keretében.

Kerkai Attila

Inter Zapresic (horvát)-ZTE FC 1-1 (0-0)
Bakovci, 150 néző.

ZTE FC: Vlaszák - Turcsik, Bulatovic (Kocsárdi), Nánási, Serif - Hervás, Csordás (Szalai) - A. Delic (Kovács Gábor), Kamber, Gaál - Rajcomar (Milosavljevic).

A mérkőzés összefoglalója

Egy héttel korábban szintén Szlovéniában, Beltincin játszott felkészülési mérkőzésen a ZTE FC, akkor az ukrán Luhansk csapatát verte 3-0-ra. Most szombaton néhány kilométerrel arrébb, Bakovcin a horvát élvonal legutóbbi negyedik helyezettje, az Inter Zapresic várta a zalaiakat. Ennyit a különbségekről, merthogy a pálya minősége Bakovcin is kifogástalannak bizonyult... Nehezen fér az ember fejébe: vajon, tőlünk 60-70 kilométerrel miként érik el, hogy egy negyedik ligás csapat pályája minőségben üsse a magyar élvonal jó néhány küzdőterét...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!