Foci

2011.03.26. 05:28

Egy rangadó, az is kiesési

Kiemelkedő párosítás nélkül múlik el a zalai csapatok számára a labdarúgó NB III hét végi, 19. fordulója. És a megyei I-ben is csak egy rangadót rendeznek - az is a kiesés szempontjából érdekes.

Varga Andor

Kezdjük utóbbival: a 15. Gelse ma 15 órakor a sereghajtó Miklósfát fogadja, és egy vereség akár meg is pecsételheti a vendégek sorsát. A dobogósok közül az éllovas, a 13. helyen álló Pacsát fogadó Egervár dolga tűnik a legegyszerűbbnek, míg a második Teskándra Tótszentmártonban, a harmadik Zalaszentgrótra pedig Csesztregen várhatnak nehéz percek. Mindhárom mérkőzést holnap, 15 órakor játsszák.

Az NB III-ban ezen a hét végén is két zalai csapat lép fel itthon. A Dráva-csoportban 11. NTE 1866-Horváth MÉH a 6. helyen álló Balatonlellét fogadja (szombat, 15 óra), míg a Bakony-csoportban 4. ZTE FC II a 9. Balatonfüredet látja vendégül. Ha a hazai győzelmek nem is borítékolhatók, de jó esély van rájuk, mint ahogy az utóbbi mezőnyben jelenleg 3. Hévíz vasárnapi (15.00), csornai vendégjátéka alkalmával is okkal reménykedhetünk a pontok megszerzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!