Foci

2010.08.30. 08:30

Egy sikerre futotta

A labdarúgó NB III-ban szombaton lépett pályára a Hévíz, amely nyert, a ZTE FC II. viszont kikapott.

Kerkai Attila

Csorna–ZTE FC II. 4-3 (2-2)
Csorna, 200 néző. Jv.: Keszthelyi.

ZTE II: Pogacsics – Turcsik, Keszei, Kósik, Szép (Horváth L.) – Mátyás (Németh), Major, Tróbert, Balogh A. (Simon) – Sági A., Vitmann. Edző: Balázs Zsolt.

Villámrajtot vett a ZTE II., hiszen a 14. percben már 2-0- ra vezetett, azonban gyorsan jött a válasz és még a félidő előtt egyenlített a hazai csapat. Szünet után jobban futballozott a Csorna, kétgólos előnyre is szert tett. Aztán a hajrában a zalaiak játékban felülkerekedtek ellenfelükön, de kihagyták a helyzeteket, így csak a szépítésre futotta erejükből.

Gólszerzők: Tóth, Nagy, Baán, Gál illetve Vittman, Sági A., Németh.
Jó: Turcsik.


Hévíz–Répcelak 4-1 (1-1)
Hévíz, 250 néző. Jv.: Berta.
Hévíz: Szabó – Takács, Sipos, Kovács Zs, Rácz – Tóth G. (babati), Buza, Herbály (Bódai), Kovács R. (Horváth E.) – Horváth Gy., Pandúr. Edző: Damina László. Már az első percben vezetést szerzett a Hévíz, sőt, a másodikban ziccert hibázott...

A vendégek egyenlítettek, ám a szünetet követően a hazaiak lendületesen futballozva, ráadásul eredményesen játszva eldöntötték a három pont sorsát.

Gólszerzők: Pandur, Horváth Gy., Kovács Zs., Babati T., illetve Tamási R.
Jók: Sipos, Horváth Gy., Pandúr, Buza. 

A harmadik zalai együttes, a Dráva-csoportban szereplő NTE 1866 már pénteken lejátszotta mérkőzését és 1-0-ra kikapott Bonyhádon. A zalai mérleg tehát a hét végi NB III-as fordulóban: egy siker és két vereség, ami valljuk be, nem túl eredményes...   

Ezek is érdekelhetik