Foci

2010.07.21. 09:56

Mourinho utolsó ajánlata Maiconért

A spanyol Real Madrid 22 milló eurós ajánlatot tett az Internazionale brazil válogatott jobbhátvédjéért Maiconért. Ez a Királyi gárda utolsó ajánlata a Milánói klubnak a kitűnő focistáért.

zaol.hu

Az Inter 35 milliót kér ászáért. A spanyol Marca című újság szerint Jose Mourinho a Real Madrid új edzője hónap végéig realizálni szeretné az átigazolást, vagy ha nem sikerül, akkor új játékos után néz.

Az Inter elnöke Massimo Moratti hét végére ígérte döntését, így a madridiaknak lesz ideje tárgyalni a másik két kiszemelttel, a Milan védőjével Thiago Silvával, illetve a Benfica szélsőjével David Luizzal.

Mourinho elsőszámú jelöltje természetesen exjátékosa Maicon, akivel az előző idényben  olasz bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyert. A játékos ügynöke, Antonio Caliendo nem tud a Madrid ultimátumáról, azt viszont elmondta a Sky Sports Italiának, hogy Maicont megpróbálja kizárni az átigazolási hercehurcából, hogy védence a következő szezonban is a legjobbat tudja kihozni magából; legyen az Olaszországban vagy akár Spanyolországban.

Maicon csodagólja a dél-afrikai vb-n Észak Koreának 

Maicon Douglas Sisenando: Jobb szélső védő aki az egész jobboldalt képes bejátszani,nem csak kiválóan helyezkedik, de rendkívül jól cselez, és az előkészítésben is remekel, mindemellett a védőmunkája is kiemelkedő. Nem könnyű átjátszani egyszerre gyors és kemény, de nem jellemzőek rá a durva szabálytalanságok. Sokan már a brazil válogatott emblematikus jobbszélsőjéhez Cafu-hoz hasonlítják.

Nem kis fegyvertényt tudhat a magáénak azzal, hogy jelenleg ő a brazil válogatott első számú jobbhátvédje, az FC Barcelonában játszó Daniel Alves előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!