Foci

2009.09.05. 02:29

Nem lesz brazilja a ZTE FC-nek

Zalaegerszeg (ka) - Hiába állapodtak meg, végül mégsem született szerződéskötés a ZTE FC labdarúgócsapata és a brazil Paulo Vogt között - jelentette be Nagy Ferenc, az élvonalbeli klub elnöke.

Kerkai Attila

A hét elején látott napvilágot az információ, miszerint a hivatalos átigazolási időszak lejárta előtt megállapodott a ZTE FC a 32 esztendős brazil támadóval, aki hétfőtől bekapcsolódott a közös munkába is. A svájci, ukrán és ciprusi csapatokban szerepelt brazil viszont hiába mozgott jól az edzéseken, mégsem köt vele szerződést a klub.

- Az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot az idő rövidsége miatt csak a héten tudták az orvosok elvégezni - szólt a részletekről Nagy Ferenc. - A terheléses vizsgálat azt mutatta, hogy a játékos most nincs olyan állapotban, mint szükséges lenne, nekünk viszont éppen olyan labdarúgóra lett volna szükségünk, aki azonnal bevethető. Szeretném elmondani: nem a csatár képességeivel volt gond, erről korábban is meggyőződtünk, azonban jelenlegi helyzetünkben nem várhatunk heteket, hónapokat, nekünk most lett volna szükség egy gólerős, bármikor bevethető játékosra.

Ezzel - minthogy lezárult a játékospiac - a ZTE FC kerete már nem bővül a következő nyitásig , a meglévő keret tagjainak kell megoldania a góllövést. Talán e téren is előrelépnek a támadók, a ZTE FC jövő szombaton lép ismét pályára, amikor hazai környezetben fogadja az Újpest csapatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!