Egyéb

2011.05.16. 08:47

Nem jó öregedni - Grafológusunk akár az Ön írását is elemzi!

Várjuk jeligés leveleiket név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus válasza lapunkban közzétehető.

Zalai Hírlap

 A tétlenséget nem szíveli, ténykedés nélkül mindennapjait unalmasnak érzi. Környezetétől is elvárja, hogy felvegyék tempóját és életritmusát. Fontosnak tartja, hogy ne legyen egyedül, mindig érezze, van kire számítania. Azonban ez nem jelent mozgalmas társadalmi életet, kisebb baráti társaságban érzi jól magát.

Nehezen viseli, ha nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgai, vagy beleszólnak az ügyeibe. Törekszik a tárgyilagosságra, de csipkelődő természete miatt néha megbánt másokat.

Saját magával sincs mindig megelégedve, azonban hiányosságait, problémáit mások elől elrejti, életeseményei közül néhányat nehezen tud megemészteni. A hétköznapi valósága konfliktusban van a vágyaival, igényeivel, és ezek az ellentétek a családi, baráti kapcsolatait érintik. Védi magát a túl nagy energiákat megmozgató érzelmektől, megélésük fájdalmas. Nem akar szembenézni az idő múlásával, csak azért is megmutatja, képes a fiatalos lendületre.

Novák Mária grafológus

Várjuk leveleiket, név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus válasza közzétehető.


 Életmód rovatunk további cikkei itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!