Egeraracsa

2016.06.02. 12:41

Átadták a megújult utakat

Egeraracsa – A falu több évtizedes álma valósult meg azzal, hogy megújult az Új utca és a temetőhöz vezető Deák Ferenc utca egy része.

Keszey Ágnes

A 450 méter hosszú szakasz felújítása több mint 14 millió forintos ráfordítással - 12 millió forint pályázati támogatással és 2,4 millió forint önkormányzati önerőből -  valósult meg.

Simon Tamás, a kivitelező cég főmérnöke, Dancs László és Manninger Jenő

A csütörtöki  átadó ünnepségen Manninger Jenő országgyűlési képviselő, miniszteri biztos felidézte: az elmúlt időszakban több fejlesztés is megvalósult a településen.

A falu több lakója is részt vett az útátadó ünnepségen

- A Deák Ferenc utca a temetőhöz vezető út - nagyon fontos, hogy ez jól járható legyen. Az Új utca a nyolcvanas években készült,  nagyon rossz állapotban volt, gyalogosan szinte már nem is lehetett rajta közlekedni. Ezért döntött úgy a képviselő-testület, hogy ezt a két utat újítjuk fel - mondta Dancs László polgármester. A falu terve, hogy a az összes utca megújuljon az elkövetkezendő időszakban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!