Olcsóbb, ha licitál: on-line árverésre invitáljuk olvasóinkat (x)

PLT - Ismét játékra buzdítjuk olvasóinkat, akik pedig velünk tartanak, ügyesen licitálnak, óriási kedvezménnyel juthatnak számos termékhez.

Péter Gyöngyi

On-line árverésünk november 15-én zárul. Kinek ne jönne jól egy kellemes wellness hétvége, egy gyógyüdülés, egy thai masszázs vagy néhány nap egy horgászparadicsomban? Egy-egy vásárlási utalvány, melyet órára, ékszerre válthat be az ember, szintén hasznos lehet. Jó szolgálatot tehet egy új mosogatógép, egy páraelszívó vagy éppen egy fűszegélynyíró is, de egy akkumulátornak ugyancsak lenne helye...

Ha az eredeti árukhoz képest jóval kevesebbet kell fizetni, nem tűnnek elérhetetlennek az adott tárgyak, szolgáltatások. Márpedig sokat nem kell tenni kedvezményes megszerzésükért, csupán szemfülesen licitálni.

A Pannon Lapok Társasága nagyszabású on-line árverése november 4-én indult útnak, hasznos tehát ellátogatni a www.licitaljram. hu weboldalra, ahol bárki kedvére csemegézhet az árverésre bocsátott felajánlások között.

A zalaegerszegi Egészséges cipők boltja is partnerünk a programban, mint megtudtuk, a Nagy Lajos vezette üzlet vásárlási utalványt ajánlott fel játékos kedvű olvasóink számára. Ez az első alkalom, hogy a bolt velünk tart az árverésen, azzal a reménnyel csatlakoztak, hogy olvasóink közül valaki sikeresen licitál majd.

A Lenti Gyógyfürdő Kft. már többször vett részt programunkban, derült ki Csuka Zoltán marketingvezető szavaiból. – Kedvezőek voltak a tapasztalatok, sikeresen licitáltak a felajánlásokra és a felajánlásért kapott szolgáltatással is elégedettek voltunk – összegzett. Vélhetőleg most is népszerűek lesznek ajánlataik – merthogy nem csak egy van –, hiszen a szerencsések másodmagukkal 5 napot 4 éjszakát tölthetnek nálunk, a szolgáltatás félpanziót, fürdőbelépőt tartalmaz.

A zalakarosi MenDan Thermal Hotel****& Aqualand sem először vesz részt árverésünkön, többféle ajánlatuk közül válogathatnak olvasóink. Az aukció keretében bármenynyi termékre licitálhatnak a játékosok, hasznos a kategóriákat végigböngészni. Az adott termék, szolgáltatás azé lesz, akié a legmagasabb licitár, ő az árverés lezárultát követően erről tájékoztatást kap e-mailben. A sikerrel licitálóhoz tanúsítványt is eljuttatunk, hiszen annak felmutatásával juthat hozzá az adott portékához, szolgáltatáshoz. A Licitálj rám! november 15-én este zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!