Hanyatt, homlok, egyenes - Polgár Odett legújabb sikere

Eddigi legjobb eredményt érte el szeptember elején megjelent új albumával Odett. Az énekesnő nagylemeze a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége eladási listáján a negyedik helyen nyitott, s a rádiók is folyamatosan játsszák dalait.

Gyuricza Ferenc

A szeptember 2-án boltokba került Hanyatt, homlok, egyenes című kiadvány a fentiek alapján már most a 2012-es esztendő egyik legsikeresebb albumának tekinthető, amit a különböző internetes és nyomtatott szakmai orgánumok recenziói is alátámasztanak. A lemez ugyanakkor a közönség tetszését is elnyerte, Polgár Péter, az énekesnő édesapja, egy dalszerzője és zenekarának gitárosa szerint csak pozitív visszajelzéseket kaptak. Ezek közül az egyik legörömtelibb, hogy a Van az a pillanat című szerzemény az elmúlt héten az MR2 - Petőfi Rádió legtöbbet játszott felvétele volt.

 

- Bennünket is meglepett ez az eredmény, de nagyon örülünk neki - mondta Polgár Péter édesapja, egyben dalszerzője és zenekarának gitárosa. - Hogy melyik dalból lesz sláger, az sok mindenen, többek között a szerencsén is múlik. Tavasszal az egyik elsőként elkészült dalát, a Hanyatt című számot küldtük el a rádió szerkesztőségének, azt nagyon szerették. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy a Van az a pillanat lett a legtöbbet játszott dal a héten.

 



Polgár Péter hozzátette, nemcsak az MR2 - Petőfi Rádiónál szerepeltek jól, hanem a Class FM listáján is előkelő helyen állnak, pedig annak egészen más a zenei irányvonala. A zalai származású énekesnő sikere kapcsán érdeklődtünk rádióknál is, arra voltunk kíváncsiak, mi alapján döntik el, hogy melyik dal forogjon gyakrabban műsoraikban. Konkrét választ nem kaptunk, annyit azonban megtudtunk, hogy a szerkesztők egyéni ízlésvilága éppúgy közrejátszik a döntésben, mint a hallgatói szokások figyelemmel kísérése. Azt azonban minden megkérdezett leszögezte: ha egy adott dalra a visszajelzések nem pozitívak, azonnal eltűnik a süllyesztőben.

 További zenei hírek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!