Halomra gyilkolták az egyik mexikói drogkartell tagkait (iszonyatot keltő képtartalom)

Tizenegy férfi és egy nő holttestére bukkantak Mexikó északkeleti részén, közülük néhányan "Z" betűvel ellátott fehér inget viseltek, a Los Zetas drogkartellhez való kötődés egyértelmű jeleként.

MTI

Az áldozatokat a közép-amerikai országnak az Egyesült Államokkal határos északkeleti államában, Tamaulipasban, a Matamoros és Valle Hermosa települések között találták meg hétfőn arra járó autósok, és azonnal értesítették a rendőrséget.
   


A halottakat még nem azonosították. Annyit lehet tudni, hogy az áldozatok 20-35 év közöttiek, és testükön erőszak és lövések nyomai láthatók, töltényhüvelyeket azonban nem találtak a rendőrök a helyszínen.
   
Tamaulipas államban a Cártel del Golfo (Öbölkartell) nevű drogbanda félkatonai szervezetén, a Los Zetason keresztül vív állandó harcot a kábítószer-kereskedelem fölötti ellenőrzés megtartásáért, ami csak idén már legalább 200 emberéletet követelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!