Feszes bőrt akarok!

Ha strandszezon, akkor fogyókúra: sok nő (s férfi) döbben rá a tükör előtt a nyár első napjaiban, bizony a régi bikiniben, sortban már nem fest ugyanúgy. Valamit tenni kell!

Horváth Viktória

 


Heti rendszerességgel megismételve, 4-6 alkalom után a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok a szekrény mélyéről. Már az első kezelés is nagyon hatékony, Andrea szerint előfordult 5 cm-es körfogatcsökkenés is, de általában 1-3 cm fogyást lehet elérni alkalmanként, amely nagyjából fél órán át tart testrészenként. Hat kezelésből álló kúrát ajánlanak vendégeiknek, ami hat hetet jelent, tehát egy augusztusi nyaralásra még van időnk felkészülni. A kúra bármikor megismételhető, amikor arra a vendégnek igénye van. Mind centiméterben, mind kilogrammban mérhető az eredmény, vendégeik közül volt aki 9 kilót fogyott 13 cm körfogatcsökkenés mellett egy kúra alkalmával, de természetesen az elért eredmények egyénenként változhatnak, hiszen nagyrészt az anyagcserén múlik minden.

Mint minden fogyókúra, ez sem jár áldozatok nélkül. Fontos, hogy minumum 3 liter vizet igyon a vendég naponta, ami segíti a lebontott zsír kiürítését a szervezetből, emellett könnyű ételeket fogyasszon, és este próbálja kerülni a szénhidrátot, illetve lefekvés előtt 4 órával ne étkezzen.

- Elsősorban 25-55 év közötti nőknek és férfiaknak ajánljuk a kezelést, akiknek a testtömegindexe 25-35 között van, és zsírlerakódásaik bőr alattinak mondhatók, tehát nem kórosan elhízottak. Ezenkívül pedig a kismamáknak, akik már nem szoptatnak.


LEBONTJA, MAJD ELTÁVOLÍTJA
A kezelés két részből áll: fókuszált ultrahangos zsírbontás, valamint rádiófrekvenciás kezelés, ami az ultrahang által lebontott zsír kiürítését segíti. A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40 ezer Hz-et megbontja a zsírsejteket, amelyek egymáshoz súrlódnak, a keletkező hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak. A sejtek ütköznek az ultrahang remegtető hatására és a keletkező vákuumbuborékok a sejtmembránt megbontják, a zsír triglicerinre és zsírsavra oszlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!