Ifjúsági találkozó

Ezúttal Erdélyben, Árkoson találkoztak az Ifjúsági és diákönkormányzatok Keletről Nyugatra - út a fenntartható fejlődés mentén program középiskolás résztvevői.

Kiss Gyöngyvér

A három diákcsapat (franciák, erdélyiek és egerszegiek) immár második alkalommal osztották meg tapasztalataikat, ezúttal Kovászna megyében, az Egerszeg testvérvárosaként is számon tartott Árkoson. Megyeszékhelyünkről a zrínyis Fiszter Ágnes, az adys Czuppon Bálint és Szabó Máté, illetve Cseh Ákos és Horváth Barbara, a Retro73 Ifjúsági Iroda tagjai képviselték a diákságot. Látogatásuk főként a kapcsolatépítésről szólt, bepillantást nyertek az árkosi ifjúság napjaiba, s felkészítették társaikat a következő találkozásra is, amin a zalaiak a házigazda szerepét töltik majd be. Erre az alkalomra egy Balaton környéki biciklis túrával készülnek, s kétségkívül minden csapat beszámol a hazájában rendezett 24 órás programról is, amelyet a retrósok az Egerszeg Fesztiválra terveznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!