El akarták hurcolni a páncélszekrényt Tatabányán! Az egyik elkövető zalaegerszegi

Fejér, valamint Komárom-Esztergom megye rendőrei közös akció során akadályoztak meg egy öt fős társaságot abban, hogy elhurcoljanak egy falból kitépett páncélszekrényt. A gyanúsítottak egyike zalaegerszegi.

zaol.hu

A Fejér megyei rendőröknek kedd éjszaka feltűnt egy gyanúsan mozgó, majd nagy sebességgel elhajtó BMW Székesfehérváron. Követni kezdték, majd - mivel a gépkocsi Tatabánya felé vette az irányt - felvették a kapcsolatot a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitánysággal, valamint az NNI-vel. A BMW Tatabányán egy óra-ékszerüzletnél állt meg, majd az autóban ülők kiszállva a kocsiból befeszítették a bolt bejárati ajtaját, az ott található páncélszekrényre ráerősítettek egy kötelet, és azt az autó segítségével kitépték a helyéről. - tájékoztat honlapján a Fejér Megyei Hírlap.

A rendőrök és az NNI nyomozói ekkor értek a helyszínre, így megakadályozták, hogy a csapat elhagyja a helyszínt. Mind az öt főt – négy férfit és egy nőt – elfogták.

A Fejér megyei nyomozók a 37 éves zalaegerszegi, a 24 éves siófoki, valamint a 39 és a 30 éves balatonszabadi férfiakat, és utóbbi kettő 33 éves lánytestvérét jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás kísérlettel gyanúsítja, de vizsgálja, hogy a csapat összefüggésbe hozható-e az ország különböző területein korábban elkövetett hasonló jellegű bűncselekményekkel.


Forrás és további információk a Fejér Megyei Hírlap oldalán. Klikk IDE a részletekért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!