Frontálisan ütközött a jeges úton megcsúszott Kia egy Forddal

A havazás miatt Zala megyében megszaporodtak a közlekedési balesetek. Hétfőn délután egy Kia Pride sofőrje Kehidakustányban a Petőfi utcában autójával a jeges, havas úton megcsúszott, áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött a vele szemben Zalaszengrót felé tartó Ford Escort-tal, melyet egy hölgy vezetett.

zaol.hu

Az ütközéstől a Kia megpördült és a menetirányával ellentétes irányban állt meg. A Ford eközben az út menti kőhíd tartólábának ütközött, ami végül megállította a csúszó járművet.

A baleset következtében a Ford vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett - értesült honlapunk Salamon Róberttől, a Zala Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóügyeletesétől.


Hóhelyzet: éjszaka is történt baleset Zalában

Mindkét irányban több kilométeres kamionsor torlódott fel hétfőn kora estére a 86-os főút zalai szakaszán, a hóesésben egymásnak ütközött teherjárművek miatt. A havazás miatt Zala megyében megszaporodtak a közlekedési balesetek. Olvassa el teljes cikkünket ide kattintva!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!