Seres Mária újra akcióban: cél a Parlament!

Újabb aláírásgyűjtésre vállalkozott Seres Mária, mellyel legfőbb célja a népszavazás kiírása. Seres már nem magánszemélyként, hanem a nemrégiben alakult Civil Mozgalom vezetőjeként tevékenykedik. Szándékuk, hogy jövőre bekerüljenek a Parlamentbe.

zaol.hu

A Zalaegerszegen járt Seres Mária mostani népszavazási kezdeményezése visszanyúlik az előzőhöz. Akkor azt indítványozta, hogy az állampolgárok foglaljanak állást abban, hogy a politikusok kapjanak-e térítést számla nélkül. Ezt követően - mint elmondta - 650 javaslatot kapott. Köztük olyan tartalmút, amely a pártok állami támogatásának megvonásáról szól - írja a zegtev.hu

- Azért tartom fontosnak ezt a népszavazást, mert a pártok eltávolodtak a társadalomtól, nem reagálják le a társadalomból érkező üzeneteket. Változtatni kell a szemléletükön, tartsa el őket a tagság vagy igényeljék ők is az szja 1%-át. Akkor talán a saját bőrükön éreznék, hogy szeretik-e őket az emberek és hogy szükség van-e rájuk egyáltalán - nyilatkozta Seres Mária, aki most a népszavazáshoz szükséges 50 ezer aláírás összegyűjtésére vállalkozott, melynek határideje  november 24.

Forrás: www.zegtv.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!