Meglovasította a villanypásztor elektromos berendezését

Zalavár, Nagykanizsa - Szerdán ismét "dolgoztak" a tolvajok: Zalavár határából egy ismeretlen tettes a villanypásztor elektromos berendezéseit tulajdonította el, míg egy nagykanizsai áruházban egy 19 éves fiatalt értek lopáson.

zaol.hu


A kár: 150 ezer forint
A Keszthelyi Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt. Az elkövető október 13-a és 14-e között Zalavár határából eltulajdonította egy villanypásztor elektromos berendezéseit, összesen mintegy 150 ezer  forint értékben - tájékoztatta szerkesztőségünket Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Szoftvert akart lopni
Egy 19 éves helybeli fiatalembert értek tetten lopáson egy nagykanizsai áruházban szerdán. A fiatal három játékkonzolhoz tartozó szoftvert próbált meg eltulajdonítani, több mint 25 ezer forint értékben. Előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!