Szérűskerti vigasságok (frissítve képgalériával 22:24)

Almásháza - Szekérszínház, a Fösvény című komédia másképpen, s egyéb pajtaszínpadi élmények várták szombaton a festői fekvésű Almásházára látogatókat. A Zalaegerszeg és Hévíz közt félúton lévő apró községben hat éve letelepedett Lázár Péter drámapedagógus vezetésével hatodik alkalommal rendezték meg a Szérűskertek Ünnepét.

Mórocz Zsolt

Az amatőr színházi találkozóra hét dunántúli együttes érkezett, hogy szeptember 12-én, 12 órától éjjel 12 óráig szórakoztassa a közönséget. 



Lázár Péter lapunknak elmondta, az elmúlt években egyre gyarapodott a fellépők és a résztvevők száma, távoli vidékekről is érkeznek családok, akik szívesen töltenek el egy napot a népi gyermekjátékok közt, hagyományos magyaros étkeket kóstolva a szalmabálákkal berendezett nézőtéren. 



További képekért klikk a fotóra!
Fotó: Pezzetta Umberto


A veszprémi Teleszterion, a vasvári Színi Egylet, a helyi Táltos Tájszínház, a csantavéri (Újvidék) Bakos Árpád és az ír népzenét játszó Bran együttes műsorát kakas szépségverseny színesítette, melynek főnyereménye egy zsák búza volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!