Vittek mindent

ZH - Volt, akinek fúró és sövényvágó kellett, más egy mp4 lejátszót szerzett magának, de olyan is akadt, aki muskátlit emelt el. Ez a rövid szerdai - ismert - leltára a zalai lopásoknak.

zaol.hu


Ismeretlen személy az ajtót befeszítve behatolt egy óhidi családi házba, majd a lakatot lefeszítve egy ahhoz tartozó fészerbe és onnan egy fúrógépet, valamint egy sövényvágót tulajdonított el. A bűncselekmény elkövetésével 120.000 forint kár keletkezett.

Majd fele akkora kára lett annak, akitől övtáskáját tulajdonították el. A tolvaj egy zalaegerszegi Körmendi úton lévő üzlet nyitott irodájából emelte el a táskát,   benne iratokkal, mp4 lejátszóval, valamint készpénzével,  66.000 forint kárt okozva a tulajnak. 

Ismeretlen személy egy petriventei lakás nyitott melléképületéből eltulajdonított egy Sthil fűrészt és egy Husqvarna bozótvágót. A bűncselekmény elkövetésével 200.000 forint kár keletkezett.

Ismeretlen személy szerdára virradó éjjel egy, a zalaegerszegi Dísz téren lévő kávéház elől eltulajdonított tizenkettő darab muskátlit. Tettével 30.000 forint kárt és némi bosszúságot okozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!