Katus Attila és a jósnő, no meg a masszázságy... (képgalériával)

Nagykanizsa - Ezoterikus és életmód nap: Katus Attila aerobic világbajnok is a mozgás fontosságára fűzte fel gondolatait, s az örömteli mozgásra és szabadidő eltöltésre ösztökéltek a különféle hastánc, moderntánc, salsa, hip-hop, break, kungfu és jóga bemutatók.

Kelemen Valéria

A testi-lelki megújulás lehetőségeiről szólt, annak széles tárházát  és kellékeit felvonultatva az a szombati Ezoterikus és életmód nap, melyet az egyik bevásárlócentrumban tartott a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház.

A délutáni órákig már több száz család kereste fel a rendezvényt, melynek sztárvendége, Katus Attila aerobic világbajnok is a mozgás fontosságára fűzte fel gondolatait, s az örömteli mozgásra és szabadidő eltöltésre ösztökéltek  a különféle hastánc, moderntánc, salsa, hip-hop, break, kungfu és jóga bemutatók. 

A megjelentek akupresszúrás masszázságyakat, harmonizáló kezeléseket és különféle masszázsokat is kipróbálhattak, biotermékeket és étrendkiegészítőket kóstolhattak, állapotfelméréseken vehettek részt, s életmód tanácsokat is kaphattak. 





A fotókra kattintva tekintse meg képgalériánkat!
Fotók: Szakony Attila


A jósnő, a számmisztikus, az aurafotós és a grafológus sem hiányozhatott a palettáról, melynek a hennafestés és a gyermekeknek szánt játszóház is szerves részét képezte. A szervező művelődési ház igazgatója, Kámánné Szép Terézia úgy fogalmazott: a válság okozta stresszes időszakban különösen fontos odafigyelni a megújulásra és az egészség megóvására, ezért erre kínálnak lehetőséget a programjukra ellátogató családoknak. 

A bevásárlóközpontba látogatók többségét felcsigázták a program nyújtotta lehetőségek, így az is órákig maradt, aki eredetileg csak egy liter tejért ugrott (volna) be. Az persze már más kérdés, hogy mit szóltak ehhez az otthon maradt családtagok...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!