Bulvár

2014.04.07. 15:20

A mozik toplistája

A Noé került az élre a hazai mozik nézettségi listáján a március 27-e és április 2-a közötti héten.

A több mint kétórás amerikai filmopuszra – főszereplők: Russell Crowe, Emma Watson, Logan Lerman, de szerepel benne Anthony Hopkins is – több mint 57 ezren váltottak jegyet a bemutató hetében. Ezzel a Grand Budapest Hotelt szorította a második helyre, amelyre ezekben a napokban már csak 14 ezren voltak kíváncsiak.

A beavatott viszont megőrizte harmadik helyét, kicsit több mint 13 ezren nézték meg, a bemutató óta pedig 33 ezren. Így az egy héttel korábbi második helyezett, a 300 – A birodalom hajnala nagyot csúszott, s a hatodik helyen kötött ki, miután alig hétezer nézőt volt képes a mozik széksoraiba ültetni. A március 6-ai bemutató óta viszont már 132 ezren látták, s közel 200 millió forint bevételt produkált, ami szép teljesítmény.

Még egy új bemutatónak sikerült beverekednie magát a top tízbe, a Működik a kémia című amerikai vígjáték – ötezer nézővel – a nyolcadik helyre került. A legrégebb óta pedig A LEGO kaland tartózkodik az első tíz között, 134 ezren látták február 6-a óta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!