Bulvár

2014.03.24. 15:25

Ezeket nézd meg a moziban!

Megőrizte első helyét a hazai mozik nézettségi listáján a 300 - A birodalom hajnala című amerikai akciófilm.

Szente Ottó

Az ókori görög-perzsa háborút idéző 3D-s mozira a március 13-a és 19-e közötti héten közel 40 ezren váltottak jegyet, a bemutató óta eltelt két hét alatt több mint 107 ezren látták.

A 2. és 3. helyre új bemutatók kerültek, a népszerű számítógépes játék alapján forgatott 3D-s Need For Speed – amelynek főszereplője Aaron Paul, akit a Totál szívás című sorozat Jesse-jeként ismerhetünk – , illetve a szintén 3D-s Mr. Peabody és Sherman kalandjai című „családi animációs film". A Non-stop így a másodikról a negyedik helyre csúszott vissza.

A Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar filmvígjáték még a top 10-ben kilencedik, s már alig 3 ezren hiányoznak csak a 100 ezres nézőszámhoz.

A Wall Street farkasa viszont kiszorult a legnépszerűbb tíz közül, 11 hét után, ami igen szép teljesítmény, ahogy a 410 ezret meghaladó nézőszám is, nem beszélve a fél milliárd forintnál is több bevételről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!