Bulvár

2013.02.25. 18:27

Oscar 2013: a vörös szőnyeg legbénább ruhái

Az Oscar nemcsak a filmekről, hanem a ruhákról is szól. A legszebbek után jöjjenek a legrosszabbak!

Europress Fotóügynökség

Boszis

Helena Bonham Carter ezúttal nagyon melléfogott az általa választott Vivienne Westwood-ruhával. Úgy nézett ki, mint egy őrült eastwicki boszorkány, amelyhez a frizura és a smink is passzolt - mintha egy halloween-i bulira készült volna.

Fotó: Europress Hírügynökség

Szürke-szörnyűség

El kell ismerni, Melissa McCarthy alakja kicsit teltebb, mint a legtöbb hollywood-i csinibabáé, azért biztos talált volna olyan ruhát, ami előnyös a számára. Már magával a ruha színével is bajunk van, és ehhez jön még az a szörnyű frizura.

Fotó: Europress Hírügynökség

Uncsi

Még életemben nem láttam ennyire előnytelen ruhát Reese Witherspoon-on, hiszen ő mindig tündököl, és nagyon jó ízlése van, de ezzel a ruhaválasztással nagyon mellényúlt. Hiába Louis Vuitton, unalmas és érdektelen. Egyedül a színét tudjuk pontozni.

Fotó: Europress Hírügynökség

Kiábrándító

Szerencse, hogy nem Jacki Weaver kapta az Oscart a legjobb női főszerepért, mert a megjelenése kritikán aluli volt. Mintha leszedte volna a sötétítőfüggönyt a nappaliból, és maga köré tekerte volna indulás előtt. A sminket és a frizurát sem tudjuk értékelni.

Fotó: Europress Hírügynökség

Ízléstelen

Az Oscar-gála a stílus és az elegancia helyszíne, így bármennyire is mélyen meghajolunk Brandi Glanville tökéletes alakja előtt, erre az alkalomra túl kihívó és szexi ruhát választott.

Fotó: Europress Hírügynökség

Még több ruha ITT >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!