Bulvár

2011.10.07. 08:21

Mrs. Columbo néven hozott létre új együttest Galambos Dorina

A Megasztár egy korábbi szériájának felfedezettje, Galambos Dorina az énekese annak a Mrs. Columno nevű új együttesnek, amely az I Want To Break Free című Queen-dalból készített feldolgozásához készítette el első videoklipjét. A háromtagú formáció Kovács Norbert dobos közreműködésével ad koncerteket. Ű

Gyuricza Ferenc

A Mrs. Columbo nevű formáció a smooth-jazz stílusának elkötelezett híve. Az együttesben Galambos Dorina mellett - némi átrendeződést követően - két további női tag található, a zongorista Sárközy Fanni, valamint a nagybőgőn játszó Hudák Zsófia, míg koncerteken a dobos Kovács Norbert csatlakozik még hozzájuk. A jórészt feldolgozásokat játszó együttes a nyár folyamán néhány fesztiválon, illetve több önálló koncerten mutatkozott be, de meghívást kaptak luxemburgi jazz-klubba is. A trió már hónapok óta dolgozik bemutatkozó albumán, a nagylemez várhatóan október végén kerülhet a boltokba.

 További zenei hírek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!