Bulvár

2011.10.24. 11:44

Lábfagyással küszködött Madonna hajléktalan bátyja

Míg nővére a világ legjobban fizetett énekeseinek egyike, Anthony Ciccone, Madonna bátyja saját elmondása szerint másfél éve a híd alatt él a michigani Traverse Cityben.

MTI

"A családom elfordult tőlem, amikor rosszra fordultak a dolgok. Oly sokszor felteszem magamnak a kérdést: hogy van az, hogy a testvérem milliomos, míg én az utcán élek?" - mondta el a Michigan Messenger című lapnak az 55 éves férfi, aki azután került utcára, hogy mintegy másfél éve elbocsátották a családi borgazdaságtól. Mivel nincs fix jövedelme, nem engedheti meg magának, hogy lakást béreljen, ezért más fedélnélküliekkel együtt a híd alatt tölti az éjszakákat. 
   
A Forbes magazin Madonna éves bevételét 58 millió dollárra becsülte. Testvére ezzel szemben betétdíjakkal tartja fenn magát: üvegeket és dobozokat gyűjt, valamint alkalmi munkákat vállal. Az elmúlt télen többször is lábfagyással küszködött, és - mint elmondta - attól tartott, hogy úgy jár, mint egyik társa, akinek mind a tíz lábujját le kellett vágni, vagy egy másik, aki kihűlésben halt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!