Bulvár

2011.03.09. 08:47

Három éven át dolgozott új albumán a Zanzibar

Ádám keresi Évát címmel jelenteti meg hatodik albumát a Zanzibar. A boltokba március 18-án a kerülő nagylemezen 11 szerzemény kap helyet, köztük a címadó dal, amely már most az idei év egyik legnagyobb slágerének tűnik.

Gyuricza Ferenc


A tizenkét éves Zanzibar legutóbbi stúdióalbuma három évvel ezelőtt jelent meg, az együttes azóta dolgozott az új dalokon. Mindez jól tükröződik a végeredményen, ugyanis már a címadó szám is egy modern hangzású, bevállalós szerzemény lett, s a többi felvétel is vagánynak, erőteljesnek és újszerűnek hat. Mindez köszönhető a Kiskőröson zajló stúdiómunkálatokat irányító Warez-nak, aki sok hasznos ötlettel segítette a Zanzibar tagjait. Az új korongon szerelmes ballada, zúzós gitárjátékkal és szinte rap-szerű énekkel kísért rocksláger egyaránt helyet kapott. A Zanzibar ezúttal is nagy hangsúlyt fektetett a szövegekre, az igazi meglepetést így az együttestől eddig szokatlan hangzásvilág jelenti. 




 További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!