Bulvár

2011.03.06. 08:53

Ezek megőrültek! Kisemberként a celebek között (fotókkal)

Hat hónapon keresztül az egyik legnézettebb műsora volt a TV2-nek az Ezek megőrültek című játék, ahol ismert hazai sztároknak kellett tréfás, gyakran lehetetlennek tűnő feladatokat megoldaniuk. Az adások egy részében statisztaként szerepet kapott a Szentgyörgyvölgyön élő 22 éves Zsohár Martin is.

Gyuricza Ferenc

A Zala megyei fiatalember alakította többek között Leia hercegnőt, akit egy sötétszobában elhelyezett ketrecből kellett kimenekíteni, ugyancsak ő alakította Pinokkiót, s az emlékezetes faltörő játékban szintén ő volt az egyik beöltöztetett figura, akinek gátolnia kellett játékosokat a szabad mozgásuk közben. Martinra azért esett a játék ötletgazdáinak választása, mert magassága pontosan egy méter, s ők egy ilyen kisembert kerestek. A forgatás során szerzett élményeiről, a kulisszatitkokról a televíziós műsor befejezését követően nyilatkozott lapunknak.


- Előtte soha nem szerepeltem a televízióban, s amikor a TV2 székházában az előzetes megbeszélések zajlottak, akkor sem árulták el pontosan, hogy mit is kell majd csinálnunk. Annyit tudtunk, hogy készül egy produkció, amelyben ismert sztárok szerepelnek, s nekünk jelmezbe öltözve különböző vicces és őrült dolgokban kell majd közreműködnünk. Azt sem mondták el, hogy kik lesznek a szereplők, mi is csak a forgatási helyszíneken tudtuk meg. A feladatokat egy kreatív stáb tagjai találták ki, félelmetes, hogy milyen ötleteik voltak, s mennyire vágott az eszük. Én például vittem magammal egy rollert, mert azzal gyorsabban tudtam közlekedni az öltöző és a forgatás helyszíne között. Elég volt, hogy ezt meglátták, s máris ömlött belőlük a javaslat arra, hogy mit lehetne kezdeni ezzel az eszközzel. Az így született ötleteik egy részét aztán láthattuk is a tévében.


Martin jónéhány kulisszatitkot is elárult. Mint mondotta, már a nyári felvételek kezdetén sejteni lehetett, hogy Majka és Dundika egy párt alkot, ami néhány nap múlva aztán be is bizonyosodott. Később, amikor Dundikának már nem volt feladata, akkor is gyakran kilátogatott a forgatás helyszínére. A felvételek során a sztárok közül többen megsérültek. Zana József balesetéről mindenki tud, hiszen a színész kórházba is került, de Sági Szilárd és Zámbó Árpád is törött vagy repedt bordákkal fejezte be a játékot, Kozsó pedig a fejét ütötte be olyannyira, meg kellett állni miatta. A felvételeket egyébként sosem ismételték, maximum a műsorvezetők szövegeit vették fel újra, ha hibáztak.

 

- A legszerencsétlenebb egyértelműen Kiszel Tünde volt - folytatta Martin. - Lehet, hogy valamelyest rájátszott a szerepére, de a játékok többségében valóban eszméletül béna volt. A térdünket csapkodtuk, úgy nevettünk rajta, de ő még akkor sem érezte kínosan magát, csak azt mondogatta, hogy ő fel volt mentve testnevelésből, ezért nem tudja egyik-másik feladatot jól megcsinálni. Persze a szünetekben a többiek emiatt is jól kibeszélték. Olyanok is voltak, akik sokat nyafogtak, s amikor a kamera nem vette, néhányan el is sírták magukat. Kozsót az érzékeny lelkivilága miatt Ganxsta Zolee például teljesen szétcincálta, ő minden szünetben sírt. Ganxsta engem is elkapott, a nyári forgatás alatt a faltörős játékban támadt rám, akkor nagyon meg is ijedtem tőle. Jött felém, mint felbőszült hatalmas ember, azt sem tudtam, merre meneküljek. Ő meg egyszerűen csak lökött rajtam egyet. A szemüvegem és a sapkám méterekre elrepült, de én is hanyatt estem. Egyébként ő egy nagyon kedves ember, a téli forgatás utolsó napján behozta a kislányát is. Mintha teljesen kicserélték volna, egy tünemény volt az egész ember, akinek egyetlen rossz szava nem volt senkihez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!