Bulvár

2009.12.02. 13:53

Szex és botrány: Hugh Hefner felfedi Playboy-titkait

A férfiak mennyországának címét most megosztjuk önökkel: 10236 Charing Cross Road, Beverly Hills. Itt található ugyanis a Playboy Villa, a nyuszis álomgyár alapítójának, Hugh Hefnernek (83) a rezidenciája. Néha bizony a sok gyönyör mellett kellemetlenségeket is átél a Playboy atyja, melyekből pár napvilágra került.

zaol.hu

A 70-es években a hatalmas Playboy rezidencia (30 szobás) és a híres-nevezetes jakuzzi barlang a világ legbűnösebb partihelye volt. Hugh Hefner nemrég önéletrajzában beszámolt arról, milyen kemény is volt itt néha Playboy-főnöknek lenni.

A Rolling Stones 1972-ben a Playboy-villában éjszakázott. Az itt eltöltött időt turnéjuk tetőpontjaként emlegetik azóta is. Annak idején a házigazda azt nyilatkozta egy kíváncsi újságírónak, hogy az együttes tagjai mindannyian pompásan szórakoztak. Pontosabban mondva miután elhagyták a "kéglit", az úgy nézett ki, mint egy romhalmaz - valószínűleg rettenetesen jól mulattak. Egy akkori Playmate jelölt egy másik riporternek kifecsegte, hogy ami a fiúk látogatása után valóban megmaradt, az jónéhány harapásnyom a leányzó hátsóján...

1973 szilveszterén adta Hefner az első pizsamapartit a villában. Egy hölgy ismerőse a meghívásra így válaszolt: "Én meztelenül alszom." Hef titkárnője természetesen megnyugtatta, hogy ez nem kizáró tényező a partin...

Az ezt követő években férfiak egész serege tűnt fel a Playboy Villában, hogy hancúrozzanak: Playmatekkel, diáklányokkal, titkárnőkkel, vagy épp a strandon felszedett lányokkal. "Egyik exbarátnőm, Sondra lett a lányok vezére és toborzója. Egyik szülinapomra majdnem egy tucat hölgyet csődített össze egy közös forró ünneplésre" - írja önéletrajzában Hefner.

Aki azonban az átlagnál többször szexel, gyakrabban teszi ki magát annak a veszélynek, hogy kisebb-nagyobb baleseteket szenved el az ágyban. Mindenesetre a 83 éves Playboy-főnök, Hugh Hefner esetében ez biztosan így van, hiszen ismét olyan élményben volt része, aminek során majdnem megfulladt. Az eset kísértetiesen hasonlít egy 70-es évekbeli sztorira: akkor majdnem megfulladt egy szexjátéktól Hef, mialatt exével, Sondrával mulattak. Nemrégiben egy hasonló esetről számolt be a korosodó lepedőakrobata:  „ Míg négy Playmate-tel az ágyban hancúroztam, majdnem félrenyeltem egy szerelemgolyót."

Azért azt is elismeri a Playboy öregedő királya, hogy már nem a régi: „Éjjel többször ki kell mennem toalettre" - vallotta be egy interjúban. "Ezt bizony az évek hozzák magukkal". A tény az tény, ám ez Hefner jelenlegi barátnőit,  Crystal Harris-t (23) és az ikreket, Karissa és Kristina Shannont (20) úgy tűnik, nem igazán zavarja...

Forrás: www.bild.de

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!