Bulvár

2009.10.01. 15:52

Mariah Carey azt sem tudja, fiú-e vagy lány: férjével sokat telefonszexel

ZH - A soul-díva Mariah Carey (40) és férje Nick Cannon (28) tudják, hogyan oldják meg a problémáikat. Ha a távolság megnehezíti az életüket, akkor sem mellőzik feltétlenül szerelmi életüket - ellenkezőleg!

zaol.hu

A magyarázat igen intim: "A telefonszex nem ismer határokat" - nyilakozta a férj az OK Magazinnak.

Mariah sokat van úton, hogy az egész világban előadhassa megaslágereit, a férje pedig rengeteg időt tölt a stúdióban az "America's Got Talent“  című műsor miatt.



Ha véletlenül mégis összefutnak közös otthonukban, akkor természetesen mindent beleadnak: "Igazából ilyenkor mindig egy nagy partit csapunk az ágyban" - vallotta be a férj. A párocska ugyanis szorgalmasan dolgozik azon, hogy csemetéjük szülessen.
Nick: "Mindenképp szeretnénk gyerekeket: ez életük leghőbb vágya."

Ha esetleg az utód természetes úton nem foganna meg, nem zárják ki az örökbefogadást sem. Mindenesetre először is inkább szorgalmasan gyakorolnak...



Mariah Carey 160 millió eladott hangfelvétellel minden idők egyik legsikeresebb brit énekesnőjének számít. Új albuma, a  „Memoirs Of An Imperfect Angel“ pénteken jelenik meg.


Legújabb klipjében színészi tehetségét is megcsillogtatja az énekesnő, hiszen ő játsza az Obsessed című videó férfi és női szerepét is.

Nézzék meg a klippet, melyben a szexi énekesnő egy rövid hajú, szakállas fiút is alakít a dögös díva mellett!



Forrás és fotók: bild.de

További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!