Bulvár

2009.05.08. 11:50

Kiefer Sutherland színészt letartóztatták! Lefejelt egy dizájnert

New York - Önszántából vonult be a rendőrségre csütörtökön Kiefer Sutherland filmszínész, ahol letartóztatták és vád alá helyezték, mivel lefejelt egy másik férfit New Yorkban egy előkelő összejövetelen.

zaol.hu

A vád szerint Sutherland megtámadta Jack McCollough dizájnert hétfő este a Metropolitan Múzeum éves bálján. A rendőrség szóvivője elmondta, az incidens hajnali két óra körül, a Mercer Hotel aljában lévő bárban történt: McCollough Sutherland és egy hölgy közé lépett. Médiahírek szerint a nő Brooke Shields volt.

Miután McCollough összeütközött a hölggyel, Sutherland nagyon ideges lett, összeveszett a férfival, majd lefejelte. 


Kiefer Sutherland
    
McCollough, a Proenza Schouler amerikai divatcég egyik alapítója másnap jelentette az esetet a rendőrségen, ahol le is fényképezték sérült orrát. Sutherland nem maradt letartóztatásban, de néhány héten belül meg kell jelennie a bíróságon.

Kiefer Sutherland nem először vétett a színész a törvények ellen: 2007-ben negyvennyolc napot töltött börtönben, mert részegen vezetett Los Angeles utcáin. Ezután öt év próbaidőt kapott. De már akkori letartóztatása idején is próbaidőn volt ittas vezetés bűntette miatt.
    
A Los Angeles-i bíróság feladata lesz eldönteni, Sutherland az újabb tettével megsértette-e a próbaidejét.

Kiefer Sutherland a szintén színész Donald Sutherland fia a nagysikerű tévéfilmsorozat, a 24 főszerepében játssza az éles eszű és kemény öklű különleges ügynököt, Jack Bauert.


Forrás: MTI/Reuters

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!