Bulivan

2011.05.20. 10:45

Jövő tavasszal kerül a mozikba a 3D-sTitanic

Tizenöt évvel bemutatása után jövő tavasszal három dimenzióban éled újra a filmvásznon James Cameron Titanic című szuperprodukciója.

MTI

A Paramount Pictures és a 20th Century Fox csütörtökön jelentette be, hogy 2012. április 6-ra tűzték ki a 3D-s produkció premierjét Észak-Amerikában.
   
Avatar című háromdimenziós sci-fijének hatalmas sikerét követően Cameron már tavaly októberben tervei között említette, hogy 2012-re, a Titanic elsüllyedésének századik évfordulójára szeretne előrukkolni a 11 Oscar-díjas katasztrófafilmje 3D-s változatával. 


Nézze meg a film hivatalos amerikai bemuatóját!




Az 1997 végén Leonardo DiCaprióval és Kate Winslettel a mozikba került Titanic csúcsokat döntött a jegypénztáraknál, és forgalmazása világszerte 1,8 milliárd dolláros bevételt hozott.
   
Azóta egy egész generáció nőtt föl úgy, hogy nem látta a filmvásznon a Titanicot - idézte a Variety online kiadása a rendezőt, aki azt ígérte, hogy a 3D-s változat mindenkinek vadonatúj élményt nyújt majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!